Ligastarter under fredagen

Så var det dags för de stora ligorna att dra igång nu under augusti måndag. Först ut är Bundesliga, Eredivisie och den intressanta andraliga i England The Championship. All tre ?smygstartar? med en match vardera under fredagen och vi har sammanställt oddsen för alla matcher.

20:00 Excelsior – Feyenoord

Excelsior slutade trea från slutet förra säsongen och Feyenoord är ett lag på nedgång och en trupp med gamla stjärnspelare. Historiskt sett så vinner hemmalaget matchen mellan dessa två lagen och 4.00 p att Excelsior vinner (:ladbrokes:) är då väldigt intressant.

20:30 Borussia Dortmund – Hamburg

Det kommer bli en riktig kanonmatch som drar igång den tyska Bundesliga. På ett fullsatt Signal Iduna Park kommer fjolårsvinnaren Borussia Dortmund att ta emot Hamburg. Dock så saknar Hamburg lite av sin status laget har haft de senaste åren och kom bara åtta förra säsongen.

Dortmund är väldigt starka på hemmaplan och i en träningsmatch under försäsongen mellan dessa två lag så vann Dortmund relativt enkelt. Hamburg har också en sviktande ekonomi och att Marcus Berg är skadad och inte kommer till start gör inte saken bättre.

Nej det känns som att Dortmund kommer att kontroller denna match och en förlust på 17 hemmamatcher under förra säsongen säger allt. 1.70 hos :betsafe: känns som ett säkert odds att satsa på.

20:45 Hull – Blackpool

Blackpool har gjort intressanta och bra värvningar inför den kommande säsongen och efter en sejour i Premier League har de fått blodad tand. Hull är ett bra hemmalag och denna match känns mycket osäker på förhand.

Blackpool har bytt ut stora delar av sina trupp och det kan vara en stor nackdel för laget samtidigt som de har värvat svensken Bojan Djordjic. Hull har gjort en bra försäsong och värvat klokt… så som sagt en osäker tillställning. Detta känns som en kryssmatch i upptakten av ligan men 3.23 på att Blackpool vinner hos :Betfair: är ändå rätt lockande likaså 3,40 hos :ladbrokes: för ett oavgjort resultat.