Linköping upp i topp

Linköping tog över serieledningen i Elitserien efter 5-3 på toppkonkurrenten Skellefteå hemma i Cloetta Center. Samtidigt skrällde det ordentligt i Hockeyallsvenskan.

En match spelades i hockeyns elitserie i går. Fjolårsfinalisten Linköping tog emot överraskningen Skellefteå och vann med 5-3.

Skellefteå tog visserligen ledningen men sedan var hemmalaget hela tiden steget före. Linköping tog i och med segern kommandot i toppen av Elitserien.

Ikväll har Modo chans att haka på då man möter Djurgården i Stockholm. Oddsen till matchen Djurgården-Modo hittar du här.

Småländska skrällar
I går var det dessutom flera matcher i Hockeyallsvenskan. Och det var lite av skrällarnas afton då topplagen Leksand och Malmö föll mot småländskt motstånd.

Leksand gick på pumpen i Ljungby där Troja vann med 5-3, efter att hemmalaget avgjort matchen redan två minuter in i andra perioden då Patrik Kannerling prickade in 4-0.

Malmö hade lika stora problem med Oskarshamn som vann med 4-1. Detta trots att skåningarna tog ledningen genom Donald McLean.

Skribent: Johan