Ny livebettingsektion hos Paf

:paf-logo: Livebetting hos Paf :Paf: har lanserat en ny livebettingsektion för odds med ett större urval av spel för dina favoritsporter. Ett perfekt tillfälle att spela på damernas fotbolls-VM eller Copa America som pågår just nu.

Den nya livebetting-tjänsten innebär att :paf: också har förbättrat sin resultatservice så att du bättre kan följa läget för de mest intressantasta sporterna.

Paf har också breddat sitt utbud av spel för exempelvis damernas fotbolls-VM, Copa America, Tour de France med flera. Du som gillar att spela på odds kan numera göra det under matchens gång hos :paf:

Spela på de populäraster sporterna live hos Paf och har du inte ett konto går det snabbt och enkelt att skapa ett nytt konto hos :paf:. Och i Club Paf har alla medlemmar möjlighet att vinna fina priser samt vara med på evenemang och aktiviteter som anordnas av :paf:.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 4 juli, 2011