Livebetting på Schlagerfestivalen

:unibet-logo:Schlagerfestivalen har kommit till sin slutstation och åtta finalister ska göra upp i ett slutsålt Globen på lördag. Nu erbjuder spelbolaget Unibet livebetting från start till mål på Schlagerfestivalen som innebär att man närsomhelst under sändningstiden kan spela på den man tror vinner.

? Det har varit en omtumlande resa som bjudit på en del skrällar. Givna favoriter kan göra ett platt framträdande och nederlagstippade artister kan överraska. Just därför är livespel mycket intressant då förutsättningarna kan förändras i ett ögonblick. Det tillför en helt ny dimension i upplevelsen, säger Andreas Slätt, marknadschef på Unibet.

Anna Bergendahl är favorit till att ta hem Schlagerfestivalen och närmsta utmanare är Salem Al Fakir enligt Unibet. Oddsen kan dock ändras under tävlingens gång.

? Anna gjorde ett bra uppträdande sist och hon är vår favorit. Men det är svårtippat i år då finalisterna är jämnstarka. Det som avgör är antagligen scenunderhållningen i kombination med sången och det är svårt att tippa på förhand. Därför lämpar sig livespel utmärkt till nöjesevenemang som Schlagerfestivalen, säger Andreas Slätt.

Odds från :Unibet:

Schlagerfestivalen 2010: Vem vinner?

Bergendahl, Anna – 2,75
Salem Al Fakir – 3,75
Timoteij – 4,00
Darin – 5,50
Saade, Eric – 6,00