Lottningen klar inför semifinalerna i Europa- och Champions League!

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

De stora Europafinalerna närmar sig med stormsteg, men innan dess ska semifinalerna avgöras. Vilka lag det står emellan avgjordes under veckan, och under fredagseftermiddagen lottades matcherna fram i både Europa- och Champions League. 

Under veckan har kvartsfinalerna i Europa- och Champions League avgjorts, och det har bjudits på gott om spänning. Roma lyckades vända ett underläge med 1-4 till vinst i returmatchen i Champions League, och i Europa League imponerade Salzburg stort när de vände 2-4 till 6-5 i returen mot Lazio. Skrällarna har varit många, och spänningen var påtaglig under fredagseftermiddagen när matcherna inför semifinalerna i de båda Europaturneringarna skulle lottas fram.

Först på dagens schema var lottningen till Europa Leagues semifinaler – där Arsenal, Marseille, Red Bull Salzburg och Atlético Madrid kommer delta. Resultatet blev att de två stora favoriterna till att vinna kommer ställas mot varandra redan i semifinalen, vilket talar starkt för riktigt spännande möten. I de två semifinalerna kommer följande lag ställas mot varandra:

Semifinal 1: Marseille – Red Bull Salzburg

Semifinal 2: Arsenal – Atlético Madrid

Första speldagen för semifinalerna i Europa League är 26 april, och resutmötena spelas 3 maj. I finalen, som spelas på Stade de Lyon den 16 maj är det vinnaren i semifinal nummer 1 som kommer vara hemmalag.

Semifinalerna för Europe- och Champions League är nu lottade!

Lottningen för Champions League

Kvartsfinalerna i Champions League har blivit riktiga snackisar under de senaste två veckorna. I de inledande matcherna var det Ronaldos cykelsparksmål och Liverpools drömstart alla pratade om, och i returen var det Romas sagolika vändning mot Barcelona som fanns på allas läppar. Under eftermiddagen lottades semifinalsmatcherna, och där väntar ett riktigt stormöte! Semifinalerna i Champions League kommer se ut såhär:

Semifinal 1: Bayern München – Real Madrid

Semifinal 2: Liverpool – Roma 

Semifinal 1 inleds den 24 april och semifinal 2 den 25 april, med returmötena en vecka senare. Finalen spelas den 16 maj i Kiev på NSC Olimpiyskiy Stadium, och även här är det vinnaren i semifinal 1 som kommer vara hemmalag. Odds och heta erbjudanden på semifinalsmatcherna hittar du bland annat hos Unibet!

Skribent: Linnea

Skriven den 13 april, 2018