Målkalas igår, lira Chelsea ikväll

Favoriter höll och Real föll när Champions Leaguefotbollen bjöd på målfest igår. Ikväll spikas Chelsea i hemmamötet mot Roma. 

Oddset på Real Madrid lockade visserligen men Juventus visade tidigt att matchen var deras. Italienarna vann med 2-1 och passerade därmed Real i grupp H. Juventus fick en drömstart i matchen när Alessandro Del Piero sköt 1-0 från långt håll.

2-0 gjorde anfallskollegan Amauri innan Ruud van Nistelrooy reducerade i den andra halvleken. i övrigt bjöds det på en riktig målkavalkad i gårdagens matcher. Hela 36 mål fördelat på de åtta matcherna. Värst var mötet Villarreal-Ålborg som slutade 6-3 till hemmalaget.

Under onsdagskvällen står flera intressanta, men svårtippade matcher på programmet. Kvällens säkraste är starka Chelsea som ställs mot ett Roma som är inne i en tung period. :Expekt: ger 1,45 på Chelsea.

Även Inter lär vinna, se dock upp med cypriotiska skrällgänget Anorthosis som har fina kvaliteter i laget och som har allt att vinna ikväll. Inter ger dock inte mer än 1,17 hos :888sport: och :Betway:. Dessutom satsar vi några slantar på Barcelona i bortamötet med Basel till 1,45 hos :Betway:, :Canbet: och :Expekt:.

Onsdagens Champions League matcher med odds
Chelsea – Roma
Bordeaux – CFR Cluj
Inter – Anorthosis
Panathinaikos – Werder Bremen
Basel – Barcelona
Shakhtar Donetsk – Sporting Lissabon
Atletico Madrid – Liverpool
PSV Eindhoven – Marseille

Champions League – Tabeller, resultat och spelschema

Skribent: Johan

Skriven den 22 oktober, 2008