Malmö FF – Hammaby IF

Allsvenskan tuffar vidare i den 14:e omgången och kvällens match bjuder på kamp mellan 7:an och 6:an i tabellen. Båda lagen har dock skadeproblem vilket kan göra att matchen blir något svårtippad.

Malmö har för tillfället lite av en kris när det gäller skadorna i laget. Som det ser ut nu får de som är friska spela. Tränare Roland Nilsson uttalade sig i Skånska Dagbladet om att han inte har fått möjligheten att spela med samma lag två matcher i rad. Hammarby å andra sidan saknar både spelmotorn Petter Andersson samt José Monterio vilket bäddar för att chansen fortfarande är relativt hög förr MFF.

Kvällens högsta odds till Malmö´s favör betalar :Expekt: på 2,07 och om man istället vill satsa på Hammarby hittas oddset 3,80 hos :Betsson:. Ett lika resultat är inte helt taget ur luften och ett X i matchen får oddset 3,40 hos :Bet365:.

Kvällens andra match mellan Örebro och Sundsvall är ett bottenmöte mellan två lag på båda 12 poäng. Viktig för båda lagen med andra ord. Matchen ingår i vår Trippel den här veckan och vi tror starkt på ett kryss i matchen. Idag hittas det bästa oddset på :Bet365: till ett värde av 3,30 gånger pengarna.