Manchester United – Everton

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

Succén var omedelbar i Zlatans debut för Manchester United i mötet mot Galatasaray. I kväll ska United ta emot Everton i en träningslandskamp hemma i Manchester och Zlatan gör därmed sin debut på Old Trafford. Oddsen talar för en ny United-seger men frågan är om Zlatan nätar på nytt.

Matchstart: 21:00
TV: TV3 Sport
Livestream: Viaplay

Intressanta spel Odds
Matchodds (1-X-2): 1,53 – 4,00 – 5,00
Vinner matchen (1-2): 1,22 – 3,80
Över/under 2,5 mål: 1,55 – 2,30
Att båda lagen gör mål ja/nej:  1,61 – 2,20
United vinner & Zlatan nätar: 6,00

Odds från betway >

Det tog drygt fyra minuter innan Zlatan presenterade sig för United-fansen då han gjorde 1-0 i sin debut mot Galatasaray. Mer än så blev det dock inte och han blev utbytt i halvtid. Spelmässigt var det kanske inte en drömdebut för Zlatan då United stod för en svag insats i den halvleken Zlatan deltog i.

I kväll ska United spela en ny träningslandskamp och denna gång hemma på Old Trafford och vi kan räkna med att Zlatan återigen finns med från start och gör hemmadebut för United. För mötet står Premier League-laget Everton och matchen är en hyllningsmatch till Wayne Rooney som representerat båda lagen under sin karriär.

Senast lagen möttes var i FA-cupen i fjol och då vann United med 2-1 och den segern innebar att United har tre raka vinster mot Everton. Historiskt har United en överväldigande bra statistik mot Everton med 34, 7 oavgjorda och endast 8 förluster.

Kikar vi på oddsen så är United givetvis favoriter mot Everton och spelbolaget betway ger låga 1,53 gånger pengarna vid seger. Skulle Zlatan återigen näta och United vinner matchen ja då ger betway hela 6,00 gånger pengarna, ett mycket intressant odds med andra ord.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 3 augusti, 2016