Manchester United tar sig vidare

Ikväll drabbar Porto och Manchester United samman i Champions League när kvartsfinal 2:2 avgörs i Portugal. På Old Trafford blev det oavgjort, 2-2. Portugiserna har alltså ett gyllene läge att eliminera United och själva avancera till semifinal.

Porto har fyra vinster på de fem senaste om man exkluderar 2-2 mot United. Manchester är inte alls lika formstarka i Champions League och noterar endast två segrar på de fem senaste matcherna. Som lök på laxen har United aldrig vunnit en match mot Porto i Champions League.

Ändå väljer sju av tio :Ladbrokes: spelare att placera insatserna på United-seger. 25% satsar på Portovinst och 5% tror på oavgjort. Detta kan bero på att Manchester United är en av världens mest omtyckta klubbar samt att de är nuvarande innehavare av Premier League bucklan.

– Vi håller med våra spelare och tror att vi kommer att få se Manchester United i toppform denna gång när de inte har en tuff ligamatch tätt inpå. Så vi räknar med en United seger ikväll, säger Andreas Gillberg, Sverigechef :Ladbrokes: Norden.

Aktuella odds från :ladbrokes:

Arsenal – Villareal 1,53 – 3,75 – 7,00
Porto – Manchester United 3,60 – 3,25 – 2,10

Se fler odds från kvällens matcher i Champions League