Massor av het fotboll i helgen

:ladbrokes-logo:Vad sägs om att bänka sig klockan 16:00 och se Londonderbyt mellan Arsenal och West Ham där Arsenal är stora favoriter efter bland annat 3-0 segern mot Manchester City förra helgen. 18:30 börjar en annan mycket intressant match i Premier League, nämligen Manchester United – Tottenham. Med tanke på att röken lagt sig kring Rooney affären och att Tottenham traditionellt sett har svårt på Old Trafford lockar oddset 1,61 på United rejält.

Precis lagom till slutet i Manchester kickar Serie A igång ett riktigt roligt gammalt tungviktsmöte. AC Milan får nämligen besök av Juventus. Zlatans nya klubb mot Zlatans gamla klubb om man så vill och historiskt sett vet vi att det brukar innebära bra underhållning. Milan är favoriter till 1,90.

Tyvärr lite överlappande men ytterligare en match hinner man se på lördag om man så vill. Barcelona möter Sevilla hemma på Camp Nou med avspark 22:00 svensk tid. Barcelona är som nästan alltid på hemmaplan favoriter.

?Planerar du som jag en riktig fotbollslördag i helgen så ger favoriterna i den här fyrlingen 4,62 i odds just nu. Inte ett helt fel sätt att fira halloween på!? Säger Andreas Gillberg, :Ladbrokes: Nordenchef