Måste-appen för dig som älskar Allsvenskan!

:Nordicbet-logo:NordicBet presenterar stolt: Allsvenskan Addicts ? ett enklare, smartare och snyggare sätt att följa dina favoriter i Allsvenskan. En blixtsnabb artificiell intelligens läser igenom allt som skrivs på nätet om fotboll. Tusentals artiklar, bloggar och forum analyseras och appen ger dig guldkornen. Och bäst av allt: den är helt gratis!

Starta appen och markera lagen du vill följa – ett, flera eller alla. En enkel genomgång av funktionerna och sedan är det bara att tuta och köra. Du får toppnyheter, transfer- och skaderykten, resultat och förtittar på kommande matcher. Men Allsvenskan Addicts bjuder också på unika mätare som ger dig en sammanfattning av nätsnacket om laget – pratas det positivt eller negativt? Inte så dumt att veta innan man lägger sitt spel.

Som bonus har du möjlighet att köpa till add-ons som passar just dina behov. Appen lanseras med tillägget Citat, som ger dig färska uttalanden från tränare och spelare i varje lag.

Inför Allsvenska premiären är :NordicBet:s marknadschef Henrik Lengstedt spänd av förväntan. ?Äntligen drar den svenska bollen igång igen, som vi har längtat! Jag är stolt att kunna presentera den här appen, med sitt unika innehåll och intelligens. Med den, vårt stora oddsutbud, och vår mobila plattform befäster vi vår position som bästa spelbolaget för svensk fotboll – allt från Allsvenskan ner till division fyra.?

?Vi kommer fortsätta utveckla både grundfunktionerna och fler add-ons?, säger community manager Patrik Arnesson. ?Vad vi fokuserar på beror på vad våra användare helst vill ha. Alla som laddar ner appen är med och bestämmer!?

Nyckelfunktioner

  • De senaste toppnyheterna från bloggar och nyhetssajter.
  • Mätare som visar nätopinionen i realtid.
  • Förtitt på nästa match med uppställningar, saknade spelare och senaste oddsen från NordicBet.
  • Resultat från spelade matcher med mål, kort och kommentarer.
  • Transfer- och skaderykten – spelarna det snackas om.
  • Toppnyheter, resultat och tabell för Allsvenskan ger dig helheten.
  • Dela med dig av det bästa via Facebook eller Twitter.
  • Citat – Från tränarnas och spelarnas läppar, direkt till din mobil.