Medaljerna ska delas ut i damernas Fotbolls-VM

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Gulddrömmen för de svenska damerna tog slut i semifinalen, där Holland stog för en något vassare insats i förlängsningsdramat. Nu väntar alltså de två medaljfördelande matcherna i damernas Fotbolls-VM 2019 – där Sverige spelar mot England i bronsmatchen, och USA ställs mot Holland i finalen. 

Det blev en tung kväll i Lyon för de svenska damerna. Man lyckades inte ta vara på sina chanser framåt, men efter en stabil försvarsinsats lyckades man ta matchen vidare till förlängning. Men där blev Hollands offensiv för mycket, och Jackie Groenen satte matchens enda mål i den 99e minuten. Förlusten innebär att den svenska gulddrömmen grusades, och nu väntar istället en bronsmatch mot England på lördag.

Odds och favoriter inför final och bronsmatch

Ser vi till oddsen hos Unibet inför finalen så är USA klara favoriter till att ta hem titeln. Föga förvånande, då amerikanerna har spelat bra under hela turneringen. För Hollands del är finalen historisk i sig, då man aldrig tagit sig så långt i ett mästerskap tidigare. Finalen av Fotbolls-VM 2019 spelas klockan 17:00 på söndag, på Parc Olymique.

USA – Holland
Final, Fotbolls-VM 2019 – Söndag 7 juli, 20:00
1 –
1,40   x – 4,50   2 – 8,10
Odds från Unibet 4/7 2019, regler & villkor gäller

För Sveriges del är det alltså en bronsmatch mot England som väntar. Sett till oddsen så är Sverige klara underdogs, och man får också ha i åtanke att statusen på Kosovare Asllani är oklar efter huvudskadan hon ådrog sig i semifinalen. Bronsmatchen spelas på Allianz Riviera klockan 17:00 på lördag.

England – Sverige 
Bronsmatch, Fotbolls-VM 2019 – Lördag 6 juli, 20:00
1 –
1,67   x – 3,90   2 – 5,00
Odds från Unibet 4/7 2019, regler och villkor gäller 

Spela på damernas Fotbolls-VM hos Unibet!

18+ Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller

Skribent: Linnea

Skriven den 4 juli, 2019