Melodifestivalen 2024: Oddsen inför deltävling 1

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav: 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om Betsson
  • Stort utbud och bra odds.
  • Över 20 år i branschen.
  • Grundat av svenskar.
Melodifestivalen deltävling 1 2024 odds

Årets första deltävling i Melodifestivalen är redo att dra igång i Malmö på lördag, med en rad välkända artister i startfältet. Enligt Oddsen från Betsson är rockgruppen Smash Into Pieces de stora förhandsfavoriterna på lördag. En imponerande tredjeplats i fjolårets final väntas de därmed att följa upp med en finalplats även i år.

”Det finns många faktorer som talar för Smash into pieces på lördag. Först och främst sticker de ut och har ingen direk konkurrens inom rockgenren. Deras popularitet har också vuxit sedan förra årets tävling där de slutade på tredje plats. Just nu har förra årets bidrag ’Six Feet Under’ över 23 miljoner streams på Spotify, vilket är mycket mer än näst bästa och de mycket populära Marcus och Martinus”, säger Robin Olenius, pressansvarig på Betsson.

Enligt oddsen är det Adam Woods som har näst bäst chans att säkra en finalplats, efter Smash Into Pieces. Adam, som nu satsar på en solokarriär, kom fjärde förra året tillsammans med Jon Henrik Fjällgren och Arc North.

Lisa Ajax är tredjehandsfavorit till relativt höga 2.75 att ta sig vidare. Och därefter spelas Samir och Viktor, som återigen är tillbaka i Mello till oddset 3.00 hos Betsson.

Till Betsson

Deltävling 1 – att gå till final

Smash Into Pieces: 1.10
Adam Woods: 1.45
Lisa Ajax: 2.75
Samir och Viktor: 3.00
Elisa Lindström: 6.00
Melina Borglowe: 20.00

Startordningen & bidragen

Startnr Artist Bidrag
1 Adam Woods Supernatural
2 Samir & Viktor Hela världen väntar
3 Melina Borglowe Min melodi
4 Elisa Lindström Forever Yours
5 Lisa Ajax Awful Liar
6 Smash Into Pieces Heroes Are Calling

Norsk duo är favoriter att vinna Mello-finalen

När det gäller favoriter att vinna hela Melodifestivalen ligger de norska tvillingarna Marcus och Martinus högst enligt oddsen, efter att ha kommit på andra plats förra året efter Loreen. En annan stark kandidat att gå långt är Danny Saucedo, och i samma deltävling finns även Dotter, som kom tvåa år 2020.

Vinnarodds på Melodifestivalen 2024

Marcus och Martinus: 3.00
Danny Saucedo: 4.50
Dotter: 8.00
Adam Woods: 10.00
Jay Smith: 11.00
Smash into pieces: 12.00
Jacqline: 12.00
Fröken Snusk: 13.00
Medina: 20.00
Lisa Ajax: 25.00
Liamoo: 25.00
Cazzi Opeia: 25.00

Fler vinnarodds >

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 2 februari, 2024