Schlagerfestivalen: Bergendahl & Nano favoriter i den första deltävlingen

På lördag är. det äntligen dags för Schlager-cirkusen att dra igång med den första deltävlingen i Göteborg. En deltävling där den gamla finalvinnaren Anna Bergendahl är klar favorit att ta sig vidare tillsammans med Nano.

Så är det äntligen dags för den första deltävlingen i Schlagerfestivalen att gå av stapeln i Göteborg. En deltävling med många bekanta ansikten som Wiktoria, Mohombi, Arja Saijonmaa, Nano och Anna Bergendahl.

Vi har kollat in de senaste oddsen från spelbolaget 888sport som talar klart för att det blir Nano och Anna Bergendahl som går vidare till finalen, till det mycket låga oddset 1,35 på respektive. Bakom de två toppfavoriterna så är oddsen relativt höga på tre i oddslistan Wiktoria till 3,00 och fyran Mohombi spelas till 3,25 gånger pengarna.

Gå till 888sport för att betta på din favorit

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 1 februari, 2019