Schlagerfestivalen: Danny stor favorit

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav: 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om Betsson
  • Stort utbud och bra odds.
  • Över 20 år i branschen.
  • Grundat av svenskar.

Av de sex bidragen som har gått vidare till finalen i Globen har spelbolagen haft rätt i 5 av 6 fall. Inför den sista delfinalen i Malmö tror Betsson stenhårt på att Danny Saucedo går vidare till låga 1,25. Men därefter är oddsen relativt jämna mellan fyra bidrag hos Betsson.

Dynazty är ett hårdrocksband som bildades 2007 och med bidraget ”Land Of Broken Dreams” är de andrahandsfavorit hos Betsson att ta sig till finalen i Globen till 2,00 gånger pengarna. I övrigt har vi veteranen Charlotte Perrelli som gör åter comeback och spelbolaget ger 2,50 gånger pengarna om hennes bidrag ”The Girl” går vidare. Det kommer därmed bli mycket spännande att följa den sista deltävlingen i årets upplaga av Schlagerfestivalen.

Vem går direkt till final i Globen från deltävlingen Malmö?

*oddsen är hämtade från Betsson
Danny Saucedo ”Amazing” – 1.25
Dynazty ”Land Of Broken Dreams” – 2.00
Charlotte Perrelli ”The Girl” – 2.50
Lisa Miskovsky ”Why Start A Fire” – 3.00
Lotta Engberg och Christer Sjögren ”Don’t Let Me Down” – 3.10
Axel Algmark ”Kyss mig” – 10.00
Hanna Lindblad ”Goosebumps” – 25.00
OPA ”Allting blir bra igen” – 50.00

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 24 februari, 2012