Schlagerfestivalen: Ranelid favorit i delfinal 3

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav: 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om Betsson
  • Stort utbud och bra odds.
  • Över 20 år i branschen.
  • Grundat av svenskar.

Spelbolaget Betsson håller Björn Ranelids låt ?Mirakel? som favorit att gå vidare till finalen i Schlagerfestivalen, när deltävling 3 i Leksand ska avgöras nu på lördag. Trots att många har varit tveksamma till hans deltagande i evenemanget.

Den tredje deltävlingen i Schlagerfestivalen 2012 går av stapeln nu på lördag i Tegera Arena, Leksand. I vanlig ordning sänd programmet i Svt med med start klockan 20:00. I den tredje deltävlingen hittar vi både nykomlingar och rutinerade artister i startfältet och självklart har vi de senaste oddsen.

Björn Ranelid är en oväntad favorit att ta sig till finalen

Att Björn Ranelid skulle ta en plats i finalen var en främmande tanke för många när det blev klar att han skulle delta i Schlagerfestivalen 2012. Trots det så håller Betsson Ranelid som favorit att gå vidare till finalen till 1,75 gånger pengarna.

Det som är mindre förvånande är att Betsson håller rutinerade Molly Sandén som andrahandsfavorit till 1,94 gånger pengarna. I övrigt hittar vi en annan rutinerad herre Andreas Johnson som gör comeback efter ett års uppehåll. Betsson ger dock 2,70 gånger pengarna om Johnsson går vidare till finalen i Globen.

Gå till Betsson för at spela på Schlagerfestivalen 2012

Odds att gå till final från deltävling 3 i Leksand

*oddsen är hämtade från Betsson
Björn Ranelid feat. Sara Li – Mirakel

Youngblood – Youngblood – 1,75
Molly Sandén – Why Am I Crying 1,94
– 2,34
Andreas Johnson – Lovelight – 2,70
Love Generation – Just A Little Bit – 3,70
Mattias Andréasson – Förlåt mig – 5,75
Carolina Wallin Pérez – Sanningen – 9,75
Maria BenHajji – I mina drömmar – 13,50

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 17 februari, 2012