Schlagerfestivalen deltävling 4: Zelmerlöw klar favorit

På lördag har turen kommit till Örebro som ska arrangera deltävling 4 i Schlagerfestival. Inte helt oväntat är Måns Zelmerlöw klar favorit att gå direkt till final med bidraget ”Heroes”, som tillför ett nytt grepp till sångtävlingen.

Måns Zelmerlöw använder ny teknik som innebär att det vissa stunder ser ut som att han är inne i en animerad musikvideo med streckgubbar. Det blir en storslagen show med ljuseffekter över hela scenen som avslutar den sista deltävlingen i Schlagerfestivalen 2015.

Med Måns Zelmerlöws framträdande är det inte konstigt att han har seglat upp som andrahandsfavorit att ta hem hela Schlagerfestivalen näst efter Jon Henrik Fjällgren. Eric Saade, som var favorittippad redan innan Schlagerfestivalen drog i gång, återfinns nu först på fjärde plats enligt oddsen.

Måns Zelmerlöw och Hasse Andersson vidare

Unibet sätter oddset till 1,10 att Måns Zelmerlöw går direkt till final, Även Hasse Andersson tros ha en chans att gå direkt till final. Unibet sätter oddset till 2,25 att Hasse Andersson går direkt till final och 2,00 att han går till Andra Chansen.

Övriga artister som uppträder i deltävling 4 i Örebro är Dinah Nah, Annika Herlitz, JTR, Caroline Wennergren och Midnight Boy. Deltävling 4 sänds i SVT den 28 februari kl 20.00.

Odds att kvalificera sig direkt till final

Kolla in de senaste oddsen hos Unibet

Måns Zelmerlöw1,10
Hasse Andersson2,25
Dinah Nah3,00
Annika Herlitz3,00
JTR3,75
Caroline Wennergren4,00
Midnight Boy10,00

Odds att gå vidare till Andra Chansen

Hasse Andersson2,00
Dinah Nah2,00
JTR2,25
Annika Herlitz2,25
Caroline Wennergren2,75
Midnight Boy3,25
Måns Zelmerlöw6,50