Schlagerfestivalen: Favoriterna inför deltävling 1

På lördag är det dags för Schlagerfestivalen att öppna sina dörrar för i år, när den första deltävlingen ska avgöras i Göteborg. Kikar vi på oddsen från Unibet så är Ace Wilder och Samir & Viktor favoriter att gå vidare till den första deltävlingen.

Göteborg är platsen för den första deltävlingen i årets Schlagerfestivalcirkus, som drar igång på lördag, och i vanlig ordning är det SVT som sänder spektaklet med start klockan 20:00.

Anna Book diskad

I det första startfältet så är det flera bekanta ansikten som är med och tävlar som Ace Wilder, Samir & Viktor, Mattias Andréasson (i Albin & Mattias) och Pernilla Andersson. Debutanter är Robin Bengtsson och Mimi Werner. Anna Book skulle vara med och delta i den första deltävlingen men under torsdagen så blev hon diskad eftersom hennes bidrag bröt mot reglerna.

Ace Wilder är Unibets favorit i den första deltävlingen

Ace Wilder tog alla med storm 2014 när hon gick direkt till finalen och var inte långt ifrån att även vinna tävlingen, men det blev ”bara” en andra plats i sin debut. Nu är Ace Wilder återigen med och tävlar, med bidraget ”Don’t Worry”, och Unibet tror att hon återigen går direkt till finalen till låga 1,20 gånger pengarna.

Samir & Viktor har också oddsen på sin sida

Samir & Viktor var med och tävlade i fjol och gick även de vidare till finalen men via andra chansen. Väl i finalen blev det bara en åttonde plats men det avskräcker inte Unibet som tror att duon återigen får en plats i finalen till oddset 1,35 gånger pengarna.

Unibet ger de två debutanterna störst chanser att utmana om en plats i finalen

Unibet tror att de två debutanterna, Robin Bengtsson med bidraget ”Constellation Prize” och Mimi Werner med bidraget ”Ain’t No Good”, har störst chanser att rubba de två favoriterna även om spelbolaget ger de relativt höga oddsen 2,30 respektive 3,50 gånger pengarna.

Gå till Unibet för att betta på din favorit

Nu hoppas vi på en, som alltid, färgsprakande första deltävling med mycket glädje och bra underhållning.

Mer om den första deltävlingen i Schlagerfestivalen med oddsen, startordningen mm