Schlagerfestivalen: Favoriterna inför deltävling 3

Oscar Zia är klar favorit att gå vidare från lördagens tredje deltävling i Schlagerfestivalen, men därefter är det ett jämna odds i kampen om den andra platsen i finalen.

Norrköping och Himmelstalundshallen är platsen för lördagens tredje deltävling i Schlagerfestivalen och det är också tredje gången som en deltävling hålls i Norrköping.

Startfältet består av hela fyra debutanter i SMILO, Lisa Ajax, SaRaha och Boris René samt tre återkommande deltagare i After Dark, Oscar Zia och Swingfly, tre deltagare som alla varit i final tidigare.

Kikar vi på oddsen från Unibet så är Oscar Zia given favorit att gå vidare från deltävling 3 med bidraget ”Human” till låga 1,35 gånger pengarna. Frågan är vilket bidrag som följer med Zia till finalen och enligt oddsen är det öppet. Unibet ger 1,90 på att Lisa Ajax bidrag ”My Heart Wants Me Dead”, oddset 2,00 på Boris Rénes bidrag ”Put Your Love on Me”, Swingfly feat. Helena Gutarras bidrag ”You Carved Your Name” till oddset 3,00 och SaRahs bidrag ”Kizunguzungu” till oddset 3,25 gånger pengarna.

Det innebär att vi har två rejäla outsider i SMILO och After Dark till oddsen 6,50 respektive 7,25 gånger pengarna.

Gå till Unibet för att betta på din favorit

Mer om den tredje deltävlingen i Schlagerfestivalen med oddsen, startordningen mm

Oddsen inför deltävling 3

Att kvalificera sig för final

Oscar Zia 1.35
Lisa Ajax 1.90
Boris Réne 2.00
Swingfly feat. Helena Gutarra 3.00
Saraha 3.25
SMILO 6.50
After Dark 7.50

Att kvalificera sig för Andra Chansen

Lisa Ajax 2.30
Swingfly feat. Helena Gutarra 2.30
Boris Réne 2.40
Saraha 2.40
Oscar Zia 2.75
SMILO 3.50
After Dark 4.00

Gå till Unibet för att betta på din favorit