Schlagerfestivalen: Favoriterna inför deltävling 4

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Den fjärde och sista deltävlingen i Schlagerfestivalen ska avgöras nu på lördag och oddsen talar för ett säkert avancemang för Molly Sandén.

Molly Sandén, med bidraget ”Youniverse”, är stor favorit att gå vidare till finalen från lördagens fjärde och sista deltävling i Schlagerfestivalen. Och ett spel hos Unibet ger låga 1,10 gånger pengarna på att hon går vidare.

Efter Sandén är oddsen dock jämna hos spelbolaget mellan Panteon med bidraget ”Håll om mig hårt” och Eclipsemed bidraget ”Runaways”. Spelbolaget ger nämligen oddset 1,95 på att Eclipse går vidare och oddset 2,20 på Panteon.

Outsiders är den tidigare vinnaren Martin Stenmarck till oddset 4,00 samt Frans till ett lika högt odds. Längst ned i spelbolagets oddslista finner vi veteranen Linda Bengtzing med bidraget ”Killer Girl” till hela 7,00 gånger pengarna.

Gå till Unibet för att betta på din favorit

Mer om den fjärde deltävlingen i Schlagerfestivalen med oddsen, startordningen mm

Oddsen inför deltävling 4

Att kvalificera sig direkt till final

Molly Sandén 1.10
Eclipse 1.95
Panetoz 2.20
Martin Stenmarck 4.00
Frans 4.00
Dolly Style 6.50
Linda Bengtzing 7.00

Att kvalificera sig till Andra Chansen

Eclipse 2.20
Panetoz 2.30
Frans 2.50
Linda Bengtzing 2.50
Martin Stenmarck 2.75
Dolly Style 3.00
Molly Sandén 3.50

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 25 februari, 2016