Schlagerfestivalen: Frans storfavorit i finalen

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Schlagerfestivalen ska äntligen avgöras när finalen går av stapeln nu på lördag. Kikar vi på oddsen är nu Frans storfavorit och ska vi tro Unibet är det inget bidrag som kommer att kunna utmana.

Efter att Frans, med bidraget ?If I Were Sorry?, gått vidare från den fjärde deltävlingen i Schlagerfestivalen så chocksänktes oddsen på att han skulle ro hem finalen. Redan inför finalen så prisades Frans låttext och mycket talar nu för att det blir Frans som kommer att tävla för Sverige i Eurovision Song Contest.

Länge var det Molly Sandén som var den stora favoriten men unibet håller inte ens henne som främsta utmanare då ett spel i dagsläget ger 7,00. Istället är det Wiktoria, till oddset 5,50, och Robin Bengtsson till 6,50 gånger pengarna som hamnar bakom Frans i spelbolagets oddslista.

Sverige är också favorit att ta hem Eurovision, återigen, och ett spel i dagsläget ger 3,75 gånger pengarna.

Kolla in de senaste oddsen hos Unibet

Alla bidra och startordningen i finalen av Schlagerfestivalen 2016

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 11 mars, 2016