Schlagerfestivalen: Håller favoriterna i den andra deltävlingen?

Den första Schlager-deltävlingen bjöd på två skrällar och helt emot spelbolagens odds. Nu ska den andra deltävlingen i Malmö avgöras och frågan är om spelbolagen få rätt denna gång. Hos LeoVegas är det Hanna Ferm & LIAMOO som är den klara favoriten före Margaret.

Skräll i den första deltävlingen

Så var den första deltävlingen i Schlagerfestivalen 2019 avklarad. Och det var med buller och brak som Wiktoria och Mohombi kammade hem de två direktplatserna till finalen och gick emot spelbolagens oddssättare. Inför deltävlingen var oddsen otroligt låga på att det skulle bli Anna Bergendahl och Nano som skulle ta sig vidare, men det svenska folket ville annorlunda.

Betta på din finalfavorit i Schlagerfestivalen hos LeoVegas

Hanna Ferm & LIAMOO solklar favorit i Malmö

Denna vecka är det en ny deltävling att rikta sina blicka på. Återigen så har spelbolagen plockat fram sina favoriter att gå vidare, dock är oddsen inte lika låga som inför den första deltävlingen där de dessutom gissade fel.

Om vi kikar på oddsen från LeoVegas så är det bidraget ”Hold You”  med Idol-konstellationen Hanna Ferm & LIAMOO som är den främsta favoriten till oddset 1,55. Därefter så tror spelbolaget på en hyfsat jämn uppgörelse då man ger oddset 1,75 på Margarets bidrag ”Tempo” och 2,00 på ”I Love It” med Oscar Enestad att de tar sig vidare till finalen.

Deltävlingens veteran är utan tvekan Andreas Johnson som deltagit i Schlagerfestivalen hela sex gånger. Han har både en andraplats och tredjeplats på sin meritlista men ska vi tro LeoVegas så är det långt ifrån säkert att det blir ens en finalplats i år. LeoVegas ger nämligen årets bidrag ”Army of Us” oddset 3,15 att gå vidare till finalen. Strax över 30% chans att gå vidare till finalen.

En annan veteran, kanske inte i Schlager-sammanhang, Jan Malmsjö gör sitt blått andra framträdande i denna tävling, 86 år gammal. Debuten skedde redan 1969 med låten ”Hej Clown” som slutade på en knapp andra plats. Men att det blir lika stor succé så här 50 år efter talar in oddsen för. LeoVegas ger nämligen årets bidrag ”Leva livet” strax under 6% chans att gå vidare till finalen till hela 17,00 gånger pengarna.

En finalbiljett för de övriga två bidragen i denna deltävling, ”I Do Me” med Malou Prytz och ”Nakna i regnet” med Vlad Reiser, spelas till 8,50 gånger pengarna hos LeoVegas.

Betta på din finalfavorit i Schlagerfestivalen hos LeoVegas

LeoVegas odds på den andra deltävlingen

Att gå vidare till finalen
Hanna Ferm & LIAMOO 1,55
Margaret 1,75
Oscar Enestad 2,00
Andreas Johnson 3,15
Malou Prytz 8,50
Vlad Reiser 8,50
Jan Malmsjö 17,00

Oddsen hämtades kl 17:30 05-02-2019