Schlagerfestivalen: Håller favoriterna i den tredje deltävlingen?

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

I Schlagerfestivalen har två deltävlingar avverkats och av de fyra finalisterna så har tre skrällt sig vidare. I lördagens tredje deltävling är Jon-Henrik Fjällgren solklar favorit men i kampen om den andra finalplatsen så finns de skrällmöjligheter.

Skrällarna duggar tätt i Schlagerfestivalen. I den första deltävlingen fick vi två oväntade finalister och i helgen andra deltävling så stod 15-åriga Malou Prytz för en ny skräll när hon knep en finalplats bredvid den stora favoriten i duon Hanna Ferm och Liamoo.

Till helgens tredje deltävling är Jon-Henrik Fjällgren stor favorit att gå vidare om vi kikar på oddsen från Unibet, och spelas till låga 1,15 gånger pengarna. Det låga oddset från Unibet gör Fjällgrens bidrag ”Norrsken” till den största finalfavoriten så här långt. Fjällgren har gjort succé tidigare år i Schlagerfestivalen och är en av favoriterna att gå hela vägen i årets upplaga.

Bakom Fjällgren finns det ingen solklar favorit. Oddsen hos Unibet talar till Rebecka Karlsson fördel, som spelas till det relativt höga oddset 2,15, ochdärefter spelas Omar Rudberg till oddset 3.25 och den tidigare Schlager-vinnaren Martin Stenmarck till 3.75 gånger pengarna.

En rejäl outsider är Dolly Style som deltagit två gånger tidigare men som ännu inte tagit sig vidare till en final och spelas till hela 9,50 gånger pengarna.

Här kan du spela på din favorit hos Unibet

Oddsen på den tredje deltävlingen i Leksand

Jon-Henrik Fjällgren 1.15
Rebecka Karlsson 2.15
Omar Rudberg 3.25
Martin Stenmarck 3.75
Lina Hedlund 5.50
The Lovers Of Valdaro 5.50
Dolly Style 9.50

Oddsen är hämtade från Unibet kl 10:45 den 13 februari.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 13 februari, 2019