Schlagerfestivalen: Ingrosso stor favorit i den första deltävlingen

  • 500 kr i gratisspel
  • Omsättningskrav: 1x, minst odds 1.80
  • Läs mer om Leo Vegas
  • Kom igång snabbt med Bankidentifikation.
  • Experter på betting i mobilen.
  • Stort utbud av streamade matcher.
18+ år – Spela ansvarsfullt, Stödlinjen, Spelpaus, Läs fullständiga regler och villkor här. Erbjudandet gäller nya spelare från 17 januari 2024 och framåt. Min. insättning 100 kr. Inget omsättningskrav.

Snart är de äntligen dag för Schlagerfestivalen 2018 att dra igång! Den första deltävlingen kommer att avgöras nu på lördag och  med en storfavorit att ta sig till finalen.

Förra året gjorde Benjamin Ingrosso debut i Schlagerfestivalen och redan i år är han tillbaka med bidraget ”Dance You Off ”. Ingrosso är sist ut i lördagens första deltävling och spelbolaget LeoVegas håller hans bidrag som stor´favorit att ta sig vidare till finalen till det låga oddset 1,12 gånger pengarna.

Bakom Ingrosso så är oddsen mer jämna i kampen om den andra direktplatsen till finalen. Favoriter till den andra platsen är Sigrid Bernson ”Patrick Swayze”, som inleder tävlingen, till oddset 1,85 och Kamferdrops med bidraget ”Solen lever kvar hos dig” till oddset 1,95 gånger pengarna.

Intressanta outsiders är den populära tv-profilen Edward Blom som ges hela 3,75 gånger pengarna och den populära dansbandsdrottningen Kikki Danielsson ger höga 8,25 gånger pengarna.

Gå till LeoVegas för att betta

Oddsen att gå vidare från den första deltävlingen

Benjamin Ingrosso – 1,08
Kamferdrops – 1,80
Sigrid Bernson – 1,95
John Lundvik – 2,75
Edward Blom – 3,75
Renaida Braun – 6,50
Kikki Danielsson – 8,25

Alla bidragen och startordningen

1. Sigrid Bernson – Patrick Swayze
2. John Lundvik – My Turn
3. Renaida – All The Feels
4. Edward Blom – Livet på en pinne
5. Kikki Danielsson – Osby Tennessee
6. Kamferdrops – Solen lever kvar hos dig
7. Benjamin Ingrosso – Dance You Off

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 31 januari, 2018