Melodifestivalen: Oddsen inför andra chansen

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Melodifestivalen odds

De fyra deltävlingarna är nu avgjorda i Melodifestivalen 2021 och på lördag är det dags för andra chansen. Och om vi kikar på oddsen hos Unibet så har spelbolaget plockat fram fyra klara favoriter att gå vidare till finalen.

I lördagens sista deltävling så fick Unibet åter rätt, Eric Saade och The Mamas gick planenligt vidare och spelbolagen har än så länge prickat in all åtta finalister.

Kvar återstår två platser som kommer att avgöras med andra chansen nu på lördag. I andra chansen tävlar de åtta bidragen i dueller, vilket innebär fyra dueller där vinnarna från varje duell går direkt till finalen.

Oddsen på andra chansen

Unibet erbjuder just nu odds på vinnaren av duellerna och oddsen inte lika entydiga som i deltävlingarna även om det är fyra klara favoriter att gå vidare.

Klara favoriter i alla duellerna

I duell 1 väntas Alvaro Estrella ta sig vidare med bidraget ”Baila Baila” mot rockbandet Lillasyster. Just nu spelas Alvaro Estrella till oddset 1.72 och Lillasyster till oddset 2.00 gånger pengarna.

I den andra duellen så gör Paul Rey och Frida Green upp. Paul Rey är klar favorit i den duellen till oddset 1.50 mot 2.40 på Frida Green.

Eva Rydberg & Ewa Roos och Clara Klingenström brakar samman i den tredje duellen. Clara Klingenström gick vidare från deltävlingen i helgen och är favoriten till oddset 1.65. Veteranerna Eva Rydberg & Ewa Roos spelas just nu till 2.10 gånger pengarna.

Sist men inte minst så gör Klara Hammarström och Efraim Leo upp i den fjärde och sista duellen. Och där är Efraim Leo favoriten till oddset 1.60 mot 2.20 gånger pengarna hos Unibet.

Notera att oddsen kan komma att ändras allteftersom och nedan kan du se de senaste oddsen hos Unibet, som uppdateras löpande.

Duell 1

Lillasyster ”Pretender”
Alvaro Estrella ”Baila Baila”

Duell 2

Paul Rey ”The Missing Piece”
Frida Green ”The Silence”

Duell 3

Eva Rydberg & Ewa Roos ”Rena rama ding dong”
Clara Klingenström ”Behöver inte dig idag”

Duell 4

Klara Hammarström ”Beat Of Broken Hearts”
Efraim Leo ”Best Of Me”

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 2 mars, 2021