Melodifestivalen: Oddsen inför deltävling 1

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Melodifestivalen odds

Melodifestivalen drar igång i helgen och i den första deltävlingen är Danny Saucedo solklar favorit att gå till finalen. Men vilket bidrag följer med Danny? Vi ger dig de senaste oddsen.

Spika dina lördagskvällar de kommande sex veckorna för nu är det dags för Melodifestivalen att dra igång. Årets upplaga kommer dock att bli annorlunda på grund av coronakrisen. Alla deltävlingar och finalen kommer nämligen att hållas i Annexet i Stockholm helt utan publik. Men vad gör väl det, nu ska Sverige Eurovision-bidrag tas fram och då gäller det att tagga till lite extra på egen hand.

Oddsen på deltävling 1 i Mello

Den första deltävling går som sagt av stapeln nu till helgen. Givetvis har vi kikat in oddsen in för helgens premiär, som är rätt talande för hur det kommer att sluta.

Danny Saucedo är en solklar favorit och ska bara gå till final om vi tror Unibets oddssättare. Därefter är det veteranerna i dansbandet Arvingarna som favoriseras, före Kadiatou, Paul Rey och en annan veteran Jessica Andersson.

Unibets Melodifestivalen odds ger också Danny Saucedo goda chanser att gå hela vägen och vinna tävlingen. Men just nu är det jämnt i spelbolagets vinnarlista som toppas av Eric Saade.

Nedan ser du de senare oddsen från Unibet, som uppdateras löpande.

Deltävling 1 - Kvalificera sig för finalen

Spel Vinstchans Odds
Spelstopp: 21-02-06 08:00
Danny Saucedo
26.84% 1.60 Spela
Arvingarna
24.54% 1.75 Spela
Jessica Andersson
20.45% 2.10 Spela
Kadiatou
9.23% 4.65 Spela
Nathalie Brydolf
8.18% 5.25 Spela
Lillasyster
5.37% 8.00 Spela
Paul Rey
5.37% 8.00 Spela
Fler odds Färre odds

(Tryck på spelalternativen för att lägga till eller ta bort från grafen)

(Tryck på spelalternativen för att lägga till eller ta bort från grafen)

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 4 februari, 2021