Melodifestivalen: Oddsen inför deltävling 2

Melodifestivalen odds final & vinnarfavoriten

Nu är det dags för den andra deltävlingen i Melodifestivalen 2021. Förra veckan tog sig spelbolagens favoriter vidare och återigen har vi två solklara favoriter att gå vidare.

Den första deltävlingen gick som spelbolagen förutspådde. Arvingarna och Danny Saucedo skeppades vidare till finalen. Dock var det anmärkningsvärt att oddsen på Danny Saucedos bidrag gick upp markant innan tävlingen drog igång. Detta gjorde dock ingen skillnad då svenska folket ändå röstade honom vidare till finalen.

Oddsen inför deltävling 2

Dotter föll på målsnöret i fjol och blev tvåa i finalen med minsta möjliga marginal med bidrag ”Bulletproof”. Hon kan dock få sin revansch redan i år och går in i den andra deltävlingen som solklar favorit att gå vidare med bidraget ”Little Tot”. Som just nu spelas till låga 1.24 gånger pengarna hos Unibet.

Även Anton Ewald är tillbaka efter ett längre uppehåll. Både 2013 och 2014 tog han sig vidare till finalen och med årets bidrag ”New Religion” är oddsen talande för att han gör det igen. Unibet håller honom som klar andrahandsfavorit att gå vidare, just nu till 1.72 gånger pengarna.

Debutanterna Patrik Jean och Frida Green är de främsta kandidaterna att ta sig vidare om vi kikar på oddsen från Unibet. Men just nu spelas Patrik Jean bidrag ”Tears Run Dry” till oddset 2.75 och Frida Greens ”The Silence” till 3.50 gånger pengarna.

Här kan du läsa mer om den andra deltävlingen >

Nedan ser du de senaste oddsen på deltävling 2 från spelbolaget Unibet.

Deltävling 2 - Kvalificera sig för finalen

SpelVinstchansOdds
Dotter
41.46% 1.05 Spela
Anton Ewald
20.73% 2.10 Spela
WAHL feat. SAMI
16.43% 2.65 Spela
Patrik Jean
11.61% 3.75 Spela
Frida Green
6.45% 6.75 Spela
Eva Rydberg & Ewa Roos
2.07% 21.00 Spela
Julia Alfrida
1.24% 35.00 Spela
Fler odds

(Tryck på spelalternativen för att lägga till eller ta bort från grafen)

(Tryck på spelalternativen för att lägga till eller ta bort från grafen)