Schlagerfestivalen: Oddsen inför deltävling 3

Jojk och storslagenhet är vad som går hem i deltävling 3 av Schlagerfestivalen, då oddsen talar för att Jon Henrik Fjällggren och Kristin Amparo går direkt till final.

Jon Henrik Fjällgren slog igenom i Talang 2014 med sin kännetecknande jojk och nu gör han debut i Schlagerfestivalen. Och enligt spelbolagen blir han ingen besvikelse då han är favorittippad att gå direkt till finalen. Oddset sätts till 1,45 hos Unibet att han går direkt till final från lördagens deltävling i Östersund och han har till och med seglat upp till att vara andrahandsfavorit till att ta hem hela Schlagerfestivalen med sitt bidrag ?Jag är fri? som för tankarna till urbefolkningsmusik.

Kristin Amparo kan gå vidare

Även Kristin Amparo kommer att gå vidare till final enligt oddsen. Hon har en kraftfull röst och framför en storslagen ballad, som bland annat Fredrik Kempe står bakom. Unibet sätter oddset till 1,65 att hon går direkt till final och hon är tredjehandsfavorit att vinna Schlagerfestivalen. Favoriten att vinna hela tävlingen är fortfarande Mariette Hanson som tävlade förra veckan. På vår avdelning för Schlagerfestivalen 2015 ser du alla vinnaoddsen.

Andra tävlande i deltävling 3 är Ellen Benediktson, Kalle Johansson, Andreas Weise, Isa och schlagerveteranen Andreas Johnson. Andreas Johnson tävlar för sjätte gången i Schlagerfestivalen där han som bäst har kommit tvåa och det gör han med ?Living to Die?.

Deltävling 3 i Schlagerfestivalen sänds kl 20.00 i SVT.

Kolla in de senaste oddsen hos Unibet

Oddsen att kvalificera sig direkt till final

Jon Henrik Fjällgren1,45
Kristin Amparo1,65
Isa2,50
Ellen Benediktson3,00
Andreas Johnson3,25
Andreas Weise5,50
Kalle Johansson8,50

Oddsen att kvalificera sig till Andra Chansen

Isa1,85
Andreas Johnson1,90
Ellen Benediktson2,15
Kristin Amparo2,15
Jon Henrik Fjällgren2,35
Andreas Weise3,00
Kalle Johanson4,50