Melodifestivalen: Oddsen inför deltävling 3

Melodifestivalen oddsen deltävling 4 & vinnarfavoriten

På lördag är det dags för deltävling 3 i Melodifestivalen 2021. Och frågan är om Unibet återigen får rätt då spelbolagets oddssättare har plockat fram två solklara favoriter att gå vidare.

Två deltävlingar är avverkade och två återstår innan det är dags för andra chansen och den slutliga finalen. I helgen blev det återigen Unibets favoriter som gick vidare, Dotter och Anton Ewald. Dotter var storfavorit men gav relativt höga odds till Anton Ewald som andrahandsfavorit. Men det gick vägen och spelbolaget fick återigen rätt.

Oddsen inför deltävling 3

Inför den deltävling 3 nu på lördag går det återigen att utröna två klara favoriter hos spelbolaget. Schlagerdrottningen är nämligen tillbaka och är givetvis en av favoriterna att ta sig vidare med bidraget ”Still Young”. Perelli spelas just nu till 1.65 gånger pengarna hos Unibet.

Eurovision-vinnaren Charlotte Perrelli är dock inte lördagens stora favorit hos Unibet. Spelbolagets oddssättare håller istället Idol-vinnaren 20190 Tusse som given favorit att gå vidare. Med bidraget Voice är han solklar favorit till låga 1.15 gånger pengarna.

Outsiders att gå vidare till finalen är rockgruppen Mustasch med bidraget ”Contagious” som spelas till relativt höga 3.50 gånger pengarna. Gruppen gör debut i årets Mello men sångaren Ralf Gyllenhammar deltog 2013 och gick då vidare till finalen.

Övriga deltagare på lördag är Alvaro Estrella med bidraget ”Baila Baila”, Elisa med ”Den du är”, Klara Hammarström med ”Beat Of Broken Hearts” och Emil Assergård med ”Om allting skiter sig”. Oddsen från Unibet ser du nedan.

Läs mer om deltävling 3 här >

Deltävling 3 - Kvalificera sig för finalen

SpelVinstchansOdds
Tusse
40.21% 1.07 Spela
Charlotte Perrelli
29.67% 1.45 Spela
Klara Hammarström
10.12% 4.25 Spela
Mustasch
10.12% 4.25 Spela
Alvaro Estrella
3.59% 12.00 Spela
Emil Assergård
3.59% 12.00 Spela
Elisa
2.69% 16.00 Spela
Fler odds

(Tryck på spelalternativen för att lägga till eller ta bort från grafen)

(Tryck på spelalternativen för att lägga till eller ta bort från grafen)