Melodifestivalen: Oddsen inför semifinalen

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Melodifestivalen odds

Med de fyra deltävlingarna avklarade så är det dags för semifinal i Melodifestivalen. Och oddsen från Unibet talar för en oviss uppgörelse om de fyra sista platserna till finalen.

Klara Hammarström var den solklara favoriten i helgens fjärde deltävling och tog sig planenligt vidare. Däremot blev det lite av en skräll när det stod klart att Lillasyster följde med Hammarström till finalen, med tanke på att det gav hela 6.50 gånger pengarna i odds före deltävlingen.

Så går semifinalen till

Med alla deltävlingar avklara är det nu dags för andra cha… eller jag menar semifinalen. Ja andra chansen har bytt namn till semifinalen och med ett nytt upplägg. De åtta bidragen som tagit sig vidare till semifinalen, och därmed får en andra chans att ta sig till finalen, har lottats in i två grupper. Och från varje grupp kommer de två bidragen, av fyra, med flest röster att gå vidare till finalen. Vilket innebär att hela fyra bidrag kommer att ta sig vidare från semifinalen.

De möts

I den första semifinalen möts Tone Sekelius, Alvaro Estrella, Danne Stråhed och Anna Bergendahl. Och i den andra semifinalen Theoz, Lisa Miskovsky, Lillasyster och Cazzi Opeia.

Jämna odds på semifinalen

Oddsen på de två semifinalerna är ändå relativt jämna hos spelbolaget Unibet.

I den första gruppen är visserligen Danne Stråhed uträknad för en plats i toppen. Men det är relativt jämna odds mellan Tone Sekelius, Alvaro Estrella och Anna Bergendahl att gå vidare till finalen. Bergendahl toppar oddslistan och ges en vinstchans på 37 procent, Sekelius 33 procent och Estrella 23 procent.

I den andra semifinalen är oddsen att gå vidare liknande. Theoz ligger klart sista i Unibets oddslista, men är inte helt uträkna till skillnad från Stråhed i den första gruppen. I toppen av gruppen är Lisa Miskovsky klar favorit att avancera med en vinstchans på 37 procent. Därefter är det nästan jämnt skägg mellan Cazzi Opeia och bandet Lillsyster.

Se de senaste oddsen från Unibet och bidragens vinstchans nedan. Notera att oddsen och vinstchansen uppdatera löpande och kan därmed skilja sig från texten ovan.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 3 mars, 2022