Melodifestivalen: ovisshet i deltävling 4 enligt oddsen

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Melodifestivalen odds

Klara Hammarström är stor favorit att plocka en finalbiljett i Melodifestivalen fjärde deltävling i helgen. Men därefter talar oddsen för en oviss kamp om den andra finalplatsen om enligt oddsen från Unibet.

I den tredje deltävlingen gick Anders Bagge planenligt vidare och är nu klar favorit hos Unibet att vinna hela tävlingen. Med sig till finalen fick Bagge något oväntat Faith Kakembo med bidraget Freedom. Den klara andrahandsfavoriten inför deltävlingen var Lancelot, till låga 1.50 hos Unibet, men som istället blev utröstad och därmed var Unibet helt fel ute denna gång.

Inför lördagens fjärde deltävling är Klara Hammarström solklar favorit att boka in en resa till finalen med bidraget ”Run to the hills”. Och spelas just nu till otroligt låga 1,05 gånger pengarna hos Unibet att ta sig till finalen.

Vilket bidrag som tar hand om den andra finalbiljetten är dock långt ifrån lika självklart. Oddsen från Unibet talar för en uppgörelse mellan Angelino och Anna Bergendahl, som spelas till 2.10 respektive 2.25 gånger pengarna.

Om du tror att Unibet är fel ute även denna gång så är outsiders i spelbolagets oddslista Lillasyster som spelas till 6.50 och Medina till 8.00 gånger pengarna.

Här ser du alla bidrag i deltävling4 och startordningen >

De senaste oddsen på deltävling 4 ser du nedan. Notera att oddsen i texten kan skilja sig från tabellen då oddsen uppdateras löpande.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 24 februari, 2022