Schlagerfestivalen: Samir & Viktor är oddsfavoriter inför deltävling 2

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Deltävling 2 i Schlagerfestivalen innehåller såväl veteraner som debutanter. Magnus Carlsson ställer upp för åttonde gången och är en av favoriterna att gå direkt till final enligt oddsen. Men även nykomlingarna Samir & Viktor tros gå vidare från deltävlingen i Malmö.

Trots att Magnus Carlsson har medverkat i Schlagerfestivalen hela sju gånger har han som bäst slutat på andra plats. Vinnaroddsen för årets upplaga av Schlagerfestivalen talar inte direkt till Magnus Carlssons favör då de sätts till 21,00 hos Unibet, men däremot är han en av favoriterna att gå vidare direkt till final från deltävling 2 till oddset 1,85. Senaste gången han deltog i Schlagerfestivalen var 2007, men då slogs han ut ur deltävlingen. I år framför han bidraget ?Möt mig i Gamla Stan?.

Unibet håller dock duon Samir & Viktor som största favoriter att gå direkt till final. Efter deras sommarhit ”Success” är det inte konstigt om Samir & Viktor kniper röster med låten ”Groupie”. Oddset till låga 1,40 för att duon tar sig vidare från Malmö till finalen i Friends Arena.

Emelie Irewald är en mer otippad kandidat att gå vidare och ett spel på henne ger 15,00 gånger pengarna. Men detta är Schlagerfestivalen och då kan allt hända! Speciellt efter Molly Pettersson Hammars oväntade utslagning i deltävling 1.

Bland övriga deltagare i deltävlling 2 syns Marie Bergman & Sanne Salomonsen, Linus Svenning och Neverstone. Deltävlingen sänds i SVT kl 20.00 på lördag.

Odds att kvalificera sig för final

Kolla in de senaste oddsen hos Unibet

Samir & Viktor 1,40
Magnus Carlsson 1,85
Mariette Hansson 1,95
Linus Svenning 3,75
Marie Bergman & Sanne Salomonsen 5,00
Neverstore 5,00
Emelie Irewald 15,00

Att kvalificera sig till Andra Chansen

Mariette Hansson 1,80
Linus Svenning 2,10
Magnus Carlsson 2,20
Marie Bergman & Sanna Salomonsen 2,85
Neverstone 2,85
Samir & Viktor 3,25
Emelie Irewald 7,50

 

Skribent: Caroline_a

Skriven den 13 februari, 2015