Schlagerfestivalen: Två klara favoriter inför deltävling 4

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

På lördag ska del tävling 4 avgöras i Schlagerfestivalen, den sista deltävlingen innan andra chansen, och oddsen från Unibet talar för att det blir Mariette och Felix Sandman som tar sig vidare.

Mariette har tagit sig till final två gånger tidigare och detta är en trend som förväntas hålla isig nu på lördag. Med bidraget ”For You” är hon en klar favorit att gå vidare till finalen till 1,50 gånger pengarna.

En ännu större favorit är Felix Sandman, som tidigare varit med och tävlat med bandet FO&O. Ett bet på Felix Sandmans bidrag ”Every Single Day” ger ännu lägre 1,30 gånger pengarna hos Unibet.

Bakom de två förhandsfavoriterna har vi dansbandet Rolandz, med Robert Gustavsson, som outsider att gå direkt till finalen till oddset 2,05 gånger pengarna.

Gå till Unibet för att betta på din favorit

Oddsen att gå vidare till finalen från deltävling 4

Felix Sandman 1,30

Mariette 1,50

Rolandz 2,05

Emmi Christiansson 4,00

Olivia Eliasson 5,00

Elias Abbas 12,00

Felicia Olsson 14,00

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 23 februari, 2018