Schlagerfestivalen: Vilka vinner Andra Chansen?

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

På lördag ska artisterna i Schlagerfestivalen duellera i Andra Chansen. Enligt oddsen blir det både jämna dueller och dueller med mer oviss utgång. Unibet tror dock att det blir Samir & Viktor, Linus Svenning, Kristin Amparo och Dinah Nah som tar sig till final.

På lördag, med start kl 20.00, ska det avgöras vilka som blir de sista bidragen att gå till final. Åtta artister har gått till Andra chansen, nämligen trean och fyran från varje deltävling i Schlagerfestivalen. Nu ska de göra upp på Helsingborg Arena och fyra av dem ska kvalificera sig till final.

Favorit att gå vidare

Tittar man på oddsen för Andra chansen i Schlagerfestivalen har spelbolagen sina favoriter. Framförallt tror Unibet på Samir & Viktor i duellen med Behrang Miri Feat. Victor Crone, där oddset för bästa slutplacering sätts till låga 1,27 för Samir & Viktor. Trots att Behrang Miri och Victor Crone har tagit in Malena Ernman i sitt nummer i Andra chansen sätts oddset till 3,50 för bästa slutplacering.

En annan favorit är Kristin Amparo i duellen med Hasse Andersson medan övriga två dueller ser mer jämna ut enligt oddsen.

På lördag kl 20.00 sänds Andra chansen i SVT. Då får vi se vilka ändringar artisterna har gjort i sina nummer för att öka chansen att gå direkt till final i Schlagerfestivalen.

Odds bästa slutplacering i Andra Chansen:

Kolla in de senaste oddsen hos Unibet

Bästa slutplacering
Behrang Miri Feat. Victor Crone 3,50
Samir & Viktor 1,27
Bästa slutplacering
Andreas Weise 2,10
Linus Svenning 1,65
Bästa slutplacering
Hasse Andersson 3,00
Kristin Amparo 1,33
Bästa slutplacering
Dolly Style 2,20
Dinah Nah 1,62

 

Skribent: Caroline_a

Skriven den 6 mars, 2015