Milla fortsätter tippa kryss

:expekt-logo:Expekts expert på Afrikanska mästerskapen, ikonen Roger Milla, prickade in oavgjort på den osannolika öppningsmatchen mellan Angola och Mali och idag bjuder han på nya spelförslag på mästerskapet.

Afrikanska mästerskapen inleddes med den fantastiska matchen mellan Angola och Mali som slutade 4-4. Vem hade trodde det med en kvart kvar att spela? Trevligt för mig också som hade spelat krysset. Nu hoppas jag på ännu mer underhållning från Angola, säger Milla inför dagens matcher.

Först ut idag är mötet mellan stormötet mellan Egypten och Nigeria där Milla tror på ännu ett kryss. Ett oavgjort resultat mellan lagen ger 3,05 gånger pengarna på :Expekt:.

Lite senare i kväll spelas den mindre glamorösa matchen Moçambique – Benin och även här tror Milla på ett oavgjort resultat till oddset 3,15.

– Egypten mot Nigeria kommer bli tufft och tajt eftersom det är två jämna lag som möts och det dessutom är den väntade gruppfinalen redan i den första matchen. Den här dubbeln får ett högt odds men jag tror på Moçambique som är ett lag som spelar varje match som om det vore deras sista.

Det totala oddset på Roger Millas dubbel blir 9,61. Tar du rygg?

Skribent: Johan

Skriven den 12 januari, 2010