Miller ut – Baxter in

:paf-logo:Alex Miller har hängt löst en tid och ingen är varken särskilt förvånad eller besviken över att han lämnar AIK, frågan har snarare varit när än om han skulle göra det. Just tidpunken för skilsmässan känns väldigt intressant i spekulationerna om vem som efterträder Miller som huvudtränare.

Att Miller lämnar dagen efter att AIK:s guldtränare från -98, Stuart Baxter, fått lämna posten som finsk förbundskapten ser Patrik Wilhelms, oddssättare på :Paf:, som ett tecken på att en återförening kan vara på gång. Detta möjliga scenario förstärks ytterligare av att Baxter, tillsammans med Rikard Norling, verkar vara fansens förstaval.

? Rikard Norling får efter sin förra sejour i AIK (2005-2008) betecknas som fansens kelgris nummer ett. Det som talar mot hans återkomst i nuläget är att han under den sejouren hamnade riktigt på kant med nuvarande styrelse samt att han har kontrakt med Assyriska även nästkommande säsong. De främsta huvudkonkurrenterna till Baxter är istället Kim Bergstrand och Mikael Stahre, säger Patrik Wilhelms.

Vem kommer att efterträda Alex Miller som huvudtränare i AIK?

Stuart Baxter    2,50
Kim Bergstrand    4,00
Mikael Stahre    5,00
Thomas Lagerlöf    7,50
Jonas Thern    10,00
Rikard Norling    10,00
Andreas Alm    15,00
Nebosja Novakovic    15,00
Björn Wesström    25,00
Johan Mjällby    25,00
Lars Lagerbäck    25,00

Skribent: Johan

Skriven den 10 november, 2010