När tror du den stora jackpotten på Mega Fortune går ut?

  • 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Kom igång snabbt med Bankidentifikation.
  • Överskottet går till goda ändamål.
  • Spelbolaget på Åland sedan 1966.

Den stora jackpotten på casinosloten Mega Fortune är uppe i svindlande nivåer. Enligt statistiken så borde den gå ut när som helst men ska man tro oddsen från spelbolaget Paf är det mest troliga att den går ut någon gång efter nyår.

Sloten Mega Fortune, som du kan spela på hos de flesta spelbolagen, har gjort sig välkänd för sina rekordstora jackpottar. I dagsläget är jackpotten på cirka 12 miljoner euro, 102 miljoner kronor, vilket talar för att den bör gå ut när som helst. Sist jackpotten betalades ut var u juni tidigare i år och då var den uppe ui 28,2 miljoner kronor.

Nu kan du spela på när jackpotten på Mega Fortune kommer att falla ut. Och kollar man på oddsen från Paf så tror spelbolaget själva på att jackpotten kommer att stå sig över jul och nyår för att istället falla ut under 2013, till oddset 2,00 gånger pengarna.

Känner du dock på dig att jackpotten går ut innan jul så spela hos Paf för de ger 2,75 gånger pengarna för ett sådant spel.

När kommer jackpotten på Mega Fortune att falla ut?

Före den 25:e december – 2,75
Mellan 25 – 31:a december – 4,00
1:a januari 2013 eller senare – 2,00

Spela hos Paf

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 12 december, 2012