Nations League: Oddsen inför Sveriges matcher i juni

Fotboll

Denna och nästa vecka är det mängder med landskamper på schemat. För Sveriges del har vi hela fyra matcher i Nations League och det kommer att bli tuffa matcher för Sveriges del. Vi kikar in oddsen och spelschemat.

Sverige favorit borta mot Slovenien – till ett högt odds

Sverige kommer först att ställas mot Slovenien den 2 juni på bortaplan, med avspark 20:45 svensk tid. Oddsen från Bet365 ger Sverige ett visst favoritskap men till relativt höga 2.30 gånger pengarna. Slovenien ska Sverige vinna över men landslaget har haft problem på bortaplan tidigare. Förhoppningsvis så har Janne Andersson filat på det nya spelsystemet och mötet mot ett, på pappret svagt Slovenien, är ett bra tillfälle att testa något nytt. Jag skulle trots allt sätta mina pengar på Sverige som behöver revansch efter den sura VM-missen.

Tuff match hemma mot Norge väntar sen

Det går även redan nu att betta på Sveriges andra möte i Nations League hos bet365. Då är det Norge som står för motståndet hemma på Friends. En klart svårare motståndare än Slovenien. Norge har ett landslag som är på väg framåt, så här får vi se upp. Sverige är ändå klara favorit till oddset 1.95. Ett bet på Norge ger ändå höga 3.50 gånger pengarna. Det som för mig ligger närmast till hands är ett oavgjort resultat till 3.20. Lite av en kompromiss med tanke på att Sverige är starka hemma men det finns många frågetecken defensivt. Båda lagen gör mål till oddset 1.90 är också intressant.

Till bet365

Sveriges spelschema i juni

2/6 20:45 Slovenien – Sverige
5/6 20:45 Sverige – Norge
9/6 20:45 Sverige – Serbien
12/6 18:00 Norge – Sverige

Alla matcher i Nations League >