Nedräkningen till livebetting-SM har börjat

:unibet-logo:Kvalet till livebetting-SM pågår från den 8 till den 15 december på Unibets sajt. Varje dag kvalificerar sig de två personer som har lyckats bäst med sina spel under dygnet till finalen den 18 december. Förra året var det 44-årige Stefan Slättman från Sundsvall som tog hem SM-titeln i livebetting, efter ha kämpat i elva timmar framför datorn. I år ställer han upp igen.

? Jag ska göra vad jag kan för att försvara titeln. Jag har inte förberett mig på något speciellt sätt, men ser fram emot att vara med och kämpa om förstaplatsen, säger Stefan Slättman.

Stefan har fortsatt att spela livebetting under året, men konkurrensen kommer att bli stenhård i år. Livespelandet på nätet har nästan fördubblats under senaste året och det finns många som kommer att vara sugna på att knipa SM-bucklan.

? Livetbetting växer hela tiden. Många tycker det är spännande att kunna spela på utvecklingen i en match samtidigt som man tittar på matchen, säger Andreas Slätt, PR-chef på Unibet.

Förstapriset i livebetting-SM är 25 000 kr. Tvåan får 15 000 kr, trean 7 500 kr och fyran 2 500 kr. Dessutom finns det en rörlig prispott som bestäms utifrån det totala saldot från varje delfinal; sextondel, åttondel, kvartsfinal och final. Det handlar om minst 28 000 kronor, men kan bli mycket mer beroende på hur spelet går.

Mer information om livebetting-SM finns på Unibet