NHL: Bruins är klara favoriter i Stanley Cup-finalen

  • 100% upp till 1000 kr
  • Omsättningskrav 8x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om Bethard
  • Nylanserad hemsida
  • Snabba uttag
  • Grymma odds
NHL

I natt är det Stanley Cup-final som vankas. Och Boston Bruins är solklara favoriter att få lyfta Stanley Cup-bucklan mot ett St Louis Blues som varit uträknade hela vägen.

St Louis Blues är närmare en Stanley Cup-titel än man varit på många år. Blues var i tre raka finaler under åren 1968, 1969 och 1970 men det blev tre raka 0-4 förluster, i den sista finalen mot just Bruins. Det har varit många tunga år sedan dess och man har aldrig varit riktigt nära. I fjol blev det inget slutspel så det är inget konstigheter att många räknade ut lagen inför denna säsongen och slutspelet. Men St Louis Blues har överraskat alla med ett fartfyllt spel och med en Vladimir Tarasenko i högform. De går in i denna final som underdogs men frågan är om de inte varit det hela vägen.

Boston Bruins vann Stanley Cup för åtta år sedan och har i detta slutspel gått från klarhet till klarhet. Först avvisade Toronto Mapl Leafs med 4-3, sedan Columbus Blue Jackets med 4-2 och i konferens finalen så utklassade man Carolina Hurricanes med klara 4-0. Målvakten Tuukka Rask har varit otroligt viktig för Bruins under slutspelet och kan bli den avgörande faktorn för Bruins i denna final.

Bruins klar oddsfavorit

Blues går in i final som underdogs och har det mest emot sig och Bruins har kunna vila efter sin utskåpning av Hurricanes. Kikar vi på oddsen från Bethard så ger just nu ett spel på Bruins som vinnare låga 1,60 gånger pengarna och samma spel på Blues ger 2,40.  Det senare är ett intressant spel på Alexander Steen och co.

Spela på din favorit hos Bethard >

Som sagt är det i natt finalen drar igång med nedsläpp 02:00. De två första matcherna i denna serie kommer att spelas i Boston och kan Blues ta en match där då kan det bli åka av i denna matchserie.

Så spelas Stanley Cup-finalen

28/5 02:00 Boston Bruins – St Louis Blues

30/5 02:00 Boston Bruins – St Louis Blues

2/6 02:00 St Louis Blues – Boston Bruins

4/6 02:00 St Louis Blues – Boston Bruins

7/6 02:00 Boston Bruins – St Louis Blues

10/6 02:00 St Louis Blues – Boston Bruins

13/6 02:00 Boston Bruins – St Louis Blues

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 27 maj, 2019