bet365

NHL kommer till Sverige!

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om NordicBet
  • Fokus på nordisk sport.
  • Odds på lägre divisioner och serier.
  • Norskt spelbolag grundat 2002.
NHL

NHL Global Series kommer till Sverige denna vecka. Fyra matcher kommer att spelas under fyra dagar, mellan den 16-19 november i Stockholm. Givetvis har vi koll spelschemat och de bästa oddsen just nu!

Denna vecka är det dags för NHL Global Series Sweden 2023. Vilket kort och gott innebär fyra NHL-matcher på Svensk mark. Lagen som åker över Atlanten är Detroit Red Wings, Toronto Maple Leafs, Ottawa Senators och Minnesota Wild. Med svenska spelare som exempelvis William Nylander, Joel Eriksson Ek, Jonas Brodin, Anton Forsberg, Calle Järnkrok och John Klingberg.

Spelschemat för NHL Global Series Sweden 2023

Denna miniturnering kommer att starta under torsdagskvällen och med en match varje dag på schemat. Och vi kan räkna med att alla fyra matcherna kommer att bjuda på högkvalitativ hockey i Globen (Avicii Arena). Med stort intresse från alla möjliga håll och kanter under dessa fyra dagar.

Nedan är det kompletta spelschemat för NHL Global Series Sweden 2023. Du kan klicka dig vidare för att se mer matchinfo och för att jämföra de bästa oddsen.

Torsdag 16/11 20:00 Ottawa Senators – Detroit Red Wings

Fredag 17/11 20:00 Detroit Red Wings – Toronto Maple Leafs

Lördag 18/11 17:00 Ottawa Senators – Minnesota Wild

Söndag 19/11 14:00 Minnesota Wild – Toronto Maple Leafs

Så kan du se NHL-lagen i Sverige

Förutom att du kan se matcherna på plats i Globen så finns det flera sätt att hänga med i NHL-festen under de fyra dagarna. I Kungsträdgården kommer det att vara ett festivalområde med storbildsskärmar och aktiviteter varje dag. Där hockeyfantaster kan mötas och heja fram sitta lag.

Sen kan du givetvis också följa turneringarna hemma i soffan på Viaplay! Och för att se matcherna på Viaplay sp behöver du ett teckna upp ett sportabonnemang. Läs mer hos Viaplay >

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 16 november, 2023