NHL: De vinner Stanley Cup

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
NHL odds 2021/22

I natt är det dags för NHL att dra igång och som vi har längtat! En ny rafflande säsong där allt kan hända och kikar vi på oddsen från Unibet så är det Colorado Avalanche och Tampa Bay Lightning som är toppkandidaterna om Stanley Cup-bucklan.

Nu är det dags för en ny NHL-säsong att dra igång natten till onsdag. En säsong där ordningen är återställd med ett ordinarie upplägg av säsong,

I premiären är det två matcher som står på schemat Las Vegas Golden Knights mot nykomlingen Seattle Kraken och fjolårets vinnare Tampa Bay Lightning som möter klassiska Pittsburgh Penguins.

Trio favoriter enligt oddsen

Kikar vi på vinnaroddsen från Unibet är det framförallt tre lag som spelbolaget håller högt att vinna Stanley Cup-titeln.

Högst upp i Unibet vinnarlista hittar vi Colorado Avalanche till oddset 5.50. Avalanche imponerade stort under grundserien förra säsongen med en av ligan vassaste kedjor med svensken Gabriel Landeskog. Väl i slutspelet så åkte man ut redan i den andra omgången, men det finns mer att hämta från detta lag och är en given titelkandidat.

Efter Avalanche så är Tampa Bay Lightning en av de stora favoriterna inför årets NHL-säsong, och spelas till 6.00 hos Unibet. Laget har tagit hem Stanley Cup-titeln två år i rad och vinner de titeln även denna säsong så blir laget det första att göra det sedan lönetaket infördes. Samma starka stomme finns kvar i laget och därmed är det inte mycket som talar emot att Tampa går långt även denna säsong.

Sist ut av topptrion som Unibet har utsett är Las Vegas Golden Knight, till 7.00 gånger pengarna. Laget debuterade så sent som 2017 och var inte långt ifrån att gå hela vägen under den första säsongen. Förra säsongen slog man ut Avalanche i slutspelet och tog sig till konferensfinalen. Golden Knight har än så länge presterat på toppnivå under sina fyra säsonger och laget är fortfarande starkt på pappret att de mycket väl kan gå långt igen.

Högoddsare att betta på

Intressanta spel för den som tittar längre ned i vinnarlistan är Pittsburgh Penguins till hela 26.00 gånger pengarna. Lagets kärna med Malkin, Crosby och Letang kan mycket väl vara bruten till nästa säsong, vilket är slutet på en era. Vilket är sista chansen för storspelarna att vinna något tillsammans.

Eller varför inte satsa på årets nykomling Seattle Kraken. Las Vegas Golden Knight överraskade stort under sin första säsong och kan Kraken överglänsa den prestationen med en Stanley Cup-titel så ger det hela 76.00 gånger pengarna.

Vinnaroddsen på NHL 2021/22 från Unibet ser du nedan. Notera att oddsen kan komma att ändras och därmed skilja från texten ovan.

Vinnarodds på NHL 2021/2022

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 12 oktober, 2021