NHL: Oddsen på Stanley Cup-finalen

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
NHL

I natt är det dags för finalserien i Stanley Cup att dra igång. Möts gör Tampa Bay Lightning, som vunnit titeln två år i rad, och ett formstarkt Colorado Avalanche som tog hem grundserien. Och oddsen från Unibet talar för att Colorado tar hem titeln.

Det är två tungviktare som möts i denna finalserie. Colorado med en stark offensiv som renderat i ett imponerande 12-2 resultat under slutspelet. Och Tampa med sitt stabila och rutinerade försvarsspel.

Det som talar för Lightnings är att det är deras tredje raka final med två vinster i ryggen. De har nästan rutin på detta nu. Dessutom har de visat i slutspelet att de kan står emot offensivt starka lag som Florida och Toronoto.

Men Colorado har en riktigt stark säsong i ryggen och går in i denna final utan en enda hemmaförlust under slutspelets gång. Det blåser verkligen positiva vindar i Colorado som kan ta sin första titel sedan 2001.

Colorado är oddsfavoriter

Med Colorados starka facit i slutspelet så är det inte konstigt att de är favoriter hos spelbolagen. Hos Unibet ger ett bet just nu på Colorado 1.62 gånger pengarna och motsvarande spel ger 2.42 på att Tampa tar sin tredje raka titel. Se de senaste oddsen nedan.

Spelschemat för Stanley Cup-finalen

Colorado inleder finalserien med två raka hemmamatcher. I nattens första batalj så ger Unibet 1.67 på en seger, med straffar och övertid inräknat. Oddsen på 1X2 är dock mer återhållsamma hos spelbolaget där ett bet på Colorado ger 2.10 och 2.95 till Tampa.

16/6 02:00 Colorado Avalanche – Tampa Bay Lightning

19/6 02:00 Colorado Avalanche – Tampa Bay Lightning

21/6 02:00 Tampa Bay Lightning – Colorado Avalanche

23/6 02:00 Tampa Bay Lightning – Colorado Avalanche

ev. 25/6 02:00 Colorado Avalanche – Tampa Bay Lightning

ev. 27/6 02:00 Tampa Bay Lightning – Colorado Avalanche

ev. 29/6 02:00 Colorado Avalanche – Tampa Bay Lightning

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 15 juni, 2022