NHL: Ska Sedinarna ta tredje raka?

:betsafe-logo: Vancouver har startat matchserien mot San Jose övertygande med två raka vinster. Nu flyger lagen till San Jose för två matcher vid västkusten och pressen ligger nu helt hos hemmalaget. Även om San Jose tog ledningen i förra matchen kunde Vancouver komma tillbaka och dominera matchen. Kolla in intressanta odds från Betsafe.

När tredje perioden inleddes var ställnigen 3-2 till Vancouver men San Jose spelade frustrerat under den avslutande perioden.Laget åkte på nio utvisningar vilket sammanlagt gav dem 42 minuter i utvisningsbåset, enbart i tredje perioden.Vancouver med bröderna Sedin i täten var inte sena att utnyttja sina numerära överlägen. Laget gjorde fyra mål på nio minuter och matchen slutade till slut 7-3.

I natt är det alltså dags för en ny match, denna gången i San Jose:s egen arena HP Pavilion. San Jose ska i natt försöka att ta sin första seger i årets Conference final och laget har hittills i slutspelet fyra vinster och tre förluster på hemmais. San Jose behöver höja spelet flera snäpp för att kunna stoppa lagmaskinen Vancouver som är i strålande form för närvarande. De stora stjärnorna i San Jose måste visa vägen om laget äntligen skall få spela en Stanley Cup final.

Vancouver har tagit tre raka segrar på bortais och med två raka segrar i ryggen har laget ett stort övertag på den här matchserien.

San Jose Sharks mot Vancouver Canucks odds från :Betsafe:

1-X-2

2,30 3,80 2,70

Vinnarspel

Vancouver Canucks 1,15
San Jose Sharks 5,20

1X-X2-12

1,43 1,58 1,24

Första lag att göra mål

Vancouver Canucks 1,85
San Jose Sharks 1,85

Vilken periode ger mest mål

1:a Perioden 3,40
2:a Perioden 2,65
3:e Perioden 2,25

Lag som först gör mål vinner – Ja/Nej

Ja: 1,65
Nej: 2,07