NHL Winter Classic: Boston Bruins – Montreal Canadiens

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Den årliga utomhusmatchen NHL Winter Classic spelas i år mellan rivalerna Boston Bruins och Montreal Canadiens. Oddsen talar för ett relativt jämnt möte.

Start: fre kl 19:05
TV: TV10, Viasat Hockey
Odds: 2,25 – 3,75 – 2,85

Odds från Unibet

NHL Winter Classic 2016 blir det åttonde Winter Classic i National Hockey League. Som vanligt spelas det på nyårsdagen och denna gång intar Boston Bruins och Montreal Canadiens Gillette Stadium i Foxborough, utanför Boston i Massachusetts.

Det blir första gången som Canadiens spelar i NHL Winter Classics, medan det blir andra gången för Bruins. Boston Bruins gjorde sitt första framträdande 2010 när man mötte Philadelphia Flyers på Fenway Park i Boston. Då segrade Bruins med 2-1 på övertid och blev första hemmalag att vinna ett Winter Classic.

Canadiens har gjort två tidigare utomhusmatcher, så detta blir nu lagets tredje.

Boston Bruins oddsfavorit

Lagen är kända rivaler och har spelat hela 177 Stanley Cup playoff matcher mellan sig, vilket är de flesta i NHL:s historia.

Sett till oddsen så håller Unibet Boston Bruins som knappa favoriter i NHL Winter Classic 2016 och oddset för vinst till Bruins sätts till 2,25 medan en vinst till Canadiens ger 2,85 gånger pengarna.

Skribent: Caroline_a

Skriven den 30 december, 2015