Nu ska gruppspelet i UEFA Nations League avgöras

  • 100% upp till 100 kronor
  • Omsättningskrav 10x, minsta odds 1.50
  • Läs mer om SpeedyBet
  • Betta snabbt och enkelt utan krångel.
  • Registrera med Bankidentifikation.
  • Få vinsten på ditt konto inom 5 minuter.
UEFA Nations League oddsen på slutspelet

Denna vecka ska de två sista matcherna i UEFA Nations League-gruppspelet spelas och därmed ska det avgöras vilka lag som toppar sina grupper. För Sveriges del så är det bortamatch mot Turkiet som väntar på lördag och sedan möter man Ryssland hemma på tisdag nästa vecka.

Frankrike favoriter att ta hem direktplatsen till EM

I Division A gör 12 nationer upp om en plats till fotbolls-EM och för att gå vidare till slutspelet så gäller det att toppa sin grupp, vilket Frankrike, Spanien, Portugal och Schweiz gör inför de två sista matcherna. Tyskland, Island, Kroatien och Polen ligger sist i sina grupper och av de fyra har Polen och Kroatien fortfarande möjlighet att gå vidare, även om den teoretiska chanserna är mycket små.

Att ta hem EM-platsen är de färska VM-mästarna Frankrike dock till relativt höga 3,50 gånger pengarna hos Speedybet. Därefter favoriseras Spanien till oddset 4,00 och VM-överraskningen Belgien till 4,25 gånger pengarna.

Att vinna UEFA Nations League

Frankrike: 3,50
Spanien: 4,00
Belgien: 4,25
Portugal: 8,00
England: 12,00
Italien: 34,00
Holland: 36,00
Schweiz: 41,00
Kroatien: 51,00

Spela hos Speedybet här

Sverige har kniven mot strupen i de två återstående matcherna

För Sveriges del väntar två stentuffa matcher mot Turkiet och Ryssland och två segrar är ett måste samtidigt som övriga resultat går Sveriges väg. Senast så blev det förlust mot just Turkiet, med 2-3 hemma på Friends Arena och det var ett dråpslag med tanke på 2-0 ledningen in i den andra halvleken. På bortaplan i Turkiet så har svenskarna en oerhört tuff uppgift och hos Speedybet ger en seger hela 3,35 gånger pengarna. Hemma mot Ryssland i den sista omgången kommer också bli en riktigt tuff uppgift då Sverige antingen riskerar att flyttas ned eller så lagen upp om gruppsegern.

Att Sverige skulle lyckas med uppgiften och toppa gruppen efter den usla inledningen är föga troligt om vi ska tro Speedybet. Ett bet på att Sverige vinner gruppen och avancerar en Division ger hela 9,00 gånger pengarna.

Mer om UEFA Nations League och alla matcherna

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 13 november, 2018