Ny midsommarklassiker väntar

På midsommarafton väntar vad som blivit lite av en svensk klassiker sedan VM -94, fotboll med Sverige i huvudrollen. Denna gång är det det yngre landslaget som står för underhållningen när man ställs mot Italien. Gästerna är favoriter, men efter Sveriges uppvisning senast är oddsen ändå ganska jämna.

Italien var klara favoriter mot Sverige inför U21 turneringen men nu, efter att italienarna spelat 0-0 mot Serbien och Sverige krossat Vitryssland, tror spelbolagen på en jämn match.

Italien är visserligen fortfarande knappa favoriter, ett spel på Italien ger runt 2,30. Ett Italien som innehåller offensiva stjärnor som Inters Balotelli, Juventus Giovinco och Cagliaris Robert Aquafresca.

Ett spel på Sverige ger runt 3 gånger pengarna och med tanke på den senaste matchen och målformen på Marcus Berg är det kanske läge att sätta en slant på Sverige.

Senast lagen möttes slutade matchen 1-1 efter att Pontus Wernbloom nätat. Ett oavgjort resultat betalar 3,20 hos de flera av de stora spelbolagen, bland annat hos :Betsson:, :Betway: och :Expekt:.

Ett intressant spel är också på att Marcus Berg gör mål i matchen. Ett sådant spel ger 2,90 hos :expekt:.

Men innan Sverige-Italien spelas det två matcher i grupp B redan ikväll. Här ser du oddsen på de matcherna, samt midsommaraftonens andra match Sveriges grupp.

Jämför odds i oddsjämförelsen på Odds Online
Idag
18:15 Tyskland – Finland
20:45 Spanien – England

Midsommarafton
16:00 Sverige – Italien
18:15 Vitryssland – Serbien