Nya idoler i årets Let?s Dance

:ladbrokes-logo:Programmet Idols final avgjordes nyligen och innan lamporna i Idolstudion hann svalna så startar Let?s Dance – Sveriges främsta sprattel-TV, alla kategorier, med alltifrån Playboymodeller, brottarbrallor, speed freaks till litterära fejder.

Ladbrokes andre favorit är just en Idoldeltagare, den framgångstörstande Andreas Weise, som spelas till sex gånger pengarna. Favorit är norrmannen Alexander Rybak denna gång utan fela.

Författaren Björn Ranelid har som bekant fått uppmärksamhet genom Svenska akademiens ständige sekreterare Peter Englund stärkande uttalande kring Ranelids danskarriär. Chanserna att författaren kan koncentrera sig på dansen trots omfattande PR-arbete och konflikhanterande och ta hem tävlingen spelas till det attraktiva oddset tolv gånger pengarna.

?Oavsett om det är tango, slowfox eller quickstep så tror vi att två av de yngre deltagarna, Rybak och Weise, har en god chans att få svenskarna att lägga en röst på deras dansuppvisning under fredagsmyset. Om jag själv fick spela så skulle jag sätta mina pengar på den skönhet, Jessica, Alexandra, Hannah, som startfältet kryllar utav? säger Joakim Rönngren, Ladbrokes PR-chef i Norden.

Aktuella odds ? Let?s Dance

*odds från :ladbrokes:
Alexander Rybak och Malin Johansson  3,00
Andreas Weise och Sigrid Bernson  6,00  
Anders Bagge och Cecilia Ehrling  6,00 
Figge Norling och Oksana Spichak  7,00   
Jessica Andersson och Kristjan Lootus  10,00  
Björn Ranelid och Maria Lindberg  12,00  
Tina Thörner och Tobias Karlsson  13,00
Frank Andersson och Charlotte Sinclair  14,00
Hannah Graaf Karyd och Calle Sterner  16,00  
Helena Lundbäck och Jonathan Näslund  21,00 
Denise Rudberg och Tobias Wallin  26,00 
Alexandra Pascalidou och Ludwig Jerkander  26,00 

Skribent: Johan

Skriven den 13 januari, 2011