Nya skrällar i VM?

:bwin-logo:Det är lite av skrällarnas VM så här långt och ska man chansa på dagens matcher så ligger spel på två av matcherna nära till hands. Men inte tappar väl Spanien och Portugal poäng mot Honduras respektive Nordkorea. Bwin har analyserat matcherna.

Portugal-Nordkorea 1,30-4,55-11,00

?En vinst mot Nordkorea är ett absolute måste om Portugal vill ta sig vidare från gruppspelet. Målskillnad kan avgöra vem som går vidare efter den mållösa matchen mot Elfenbenskusten. Nordkoreas försvarsskicklighet visade mot Brasilien att att de inte är ett så lätt byta som man kunde tro. Men kan Portugiserna hålla sig lugna borde man klara av en seger mot Nordkoreanerna?.

Chile-Schweiz 2,25-3,10-3,20

?Första rundans sensationslag har ett tufft test framför sig. Om Schweiz kan få ett oavgjort resultat mot Chile är avancemang inom klart räckhåll. Coach Hitzfeld kommer att behöva ett mer aggressivt spel från sitt lag för att klara Chile. Bielsas manskap visade upp en riktigt bra offensiv prestation mot Honduras för att ta en enkel vinst – deras första VM-seger på 48 år. Chile borde ha bra chanser mot Schweiz förutsatt att de kan överlista stjärnmålvakten Benaglio?.

Spanien-Honduras 1,14-6,50-20,00?

?Vem hade trott att VM-favoriterna och regerande Europamästarna skulle vara under sådan press att klara sig vidare. Sex av sex möjliga poäng är vad som behövs för att säkra avancemang. Tre mot Honduras borde vara en formalitet. Spanjorerna borde se det här som en möjlighet att värma upp inför deras avslutande gruppmatch mot Chile. Honduras kommer gör allt för att undvika en stor och förnedrande förlust?.

Spela på Fotbolls-VM med bwin!

< ?php $bet_obj_array = array(13047,13048,13049); include("oddsjamforelse/templates/odds_match.php"); ?>