…och så tror Andersson och Dahlqvist

Ola Andersson ser vi till vardags i Viasats fotbollsstudio under Champions League och Premier League säsndningarna och Jonas Dahlqvist var under flera år en del av Canal+ och deras Premier League program. Men de är också spelexperter på spelbolagen Betsson respektive Betfair.

Här får du deras tips inför kvällens drabbning mellan Holland och Sverige.

Ola Andersson, :Betsson:
Ja då är det äntligen dags för matchen vi gått och laddat till sen lottningen. Oj vad viktig den är. Sverige utan avstängde Olof Mellberg och skadade Emir Bajrami. Holland har haft problem både mot Finland och senast mot Moldavien, vinst bara med 1-0 där Moldavien inte alls var chanslösa.

Jag tror faktiskt på kryss, Holland har haft svårigheter att föra matcherna när de är favoriter. Det kan Sverige utnyttja med att jobba hårt i defensiven och sen kontra med Z och Elmander i första läget, inlägg från Seb Larsson i andra läget och skott från Anders Svensson i tredje läget.

Jonas Dahlqvist, :Betfair:
Sverige har inlett EM-kvalet på ett okej sätt, och nu när hela kvalets svåraste uppgift ligger framför oss så är det med gott självförtroende de svenska spelarna går in mot mäktiga Holland. Eller mäktiga och mäktiga, förresten. Det lustiga är att de VM-silvret till trots fått utstå massiv kritik de senaste månaderna. Dels för att de spelar tråkig fotboll (med holländska mått mätt) och dels för att de spelar direkt fult (läs: Nigel de Jong).

Lägg därtill att Robin van Persie och Arjen Robben saknas, så förstår ni att det är en vicevärldsmästare i gungning. Å andra sidan har de fortfarande dugliga spelare som Wesley Sneijder och Rafael van der Vaart, men backlinjen ser lite trög ut. Holland är, och ska vara favoriter, men krysset ligger ändå hyfsat nära till hands.

< ?php $bet_obj_array = array(19692); include("oddsjamforelse/templates/odds_match.php"); ?>